IniciNoticiesPolítica ELS CANDIDATS A L'ALCALDIA DE TORDERA VALOREN EL SONDEIG ELECTORAL ELABORAT PER...

ELS CANDIDATS A L’ALCALDIA DE TORDERA VALOREN EL SONDEIG ELECTORAL ELABORAT PER RÀDIO TORDERA AMB PRUDENCIA I AMB GANES DE TREBALLAR DURANT LA CAMPANYA ELECTORAL PER TAL DE CAPTAR EL VOT INDECIS.

Els candidats a l’alcaldia de Tordera, han valorat de forma prudent els resultats del sondeig d’intenció de vot, elaborat per Ràdio Tordera. Segons el sondeig de Ràdio Tordera, Convèrgencia i Unió pedria la majoria absoluta i es quedaria amb 7 regidors, el PSC passaria a 5 regidors i el moviment alternatiu de Tordera i Esquerra republicana de Catalunya, aconseguirien 3 i 2 regidors respectivament. El Partit Popular seria l’única força política sense representació municipals. Tot i això, el 19 % del enquestats encara no sap qui votarà.
El candidat a l’alcaldia pel Moviment Alternatiu de Tordera, Josep Alsina, es mostra prudent davant els resultats de l’enquesta.

Bernat Costas, candidat a l’alcaldia per ERC, valora positivament els resultats de l’enquesta i es mostra satisfet davant la impossibilitat d’un govern de majoria absoluta i davant l’alternativa al govern de dos partits fins ara sense representació.

La candidata a l’alcaldia pel PSC, Conxita Rodríguez, espera que el projecte que proposaran durant la campanya augmenti la confiança del ciutadà en el seu partit.

Joan Carles García, candidat a l’alcaldia per CiU i actual alcalde, contempla les diferents possibilitats d’obtenir la majoria absoluta que ofereix el resultat de l’enquesta.

El candidat del Partit Popular, que l’enquesta no li donà cap representant municipals, no ha sigut localitzat pels serveis informatius.
Aquests són els resultats i les valoracions de la primera enquesta realitzada per Ràdio Tordera. El proper sondeig s?elaborarà el mateix dia de les eleccions, diumenge 25 de maig, i el resultat es farà públic just després del tancament dels col·legis electorals.

ÚLTIMES NOTÍCIES