IniciNoticiesPolítica EL CANDIDAT DEL PARTIT POPULAR, DAVID TORDERA I EL DIPUTAT AL CONGRÉS,...

EL CANDIDAT DEL PARTIT POPULAR, DAVID TORDERA I EL DIPUTAT AL CONGRÉS, JORDI DE JUAN, PASSEGEN PER LA POBLACIÓ ANALITZANT LES SEVES PROBLEMÀTIQUES

El Partit Popular de Tordera, ha celebrat aquest matí el primer acte de campanya electoral de cara les properes eleccions municipals. El candidat del Partit Popular a la nostra població, David Tordera i el diputat per Girona al congrès dels diputat, Jordi de Juan, han realitzat una aperitiu al bar Floris i seguidament han realitzat una passejada pel poble per tal d’analitzar les seves mancances. El diputat, Jordi de Juan, creu que el candidat de Tordera, destaca per la seva joventut i empenta. De Juan, ha condicionat la construcció de la rotonda de la cruïlla de Can Bartolí a l’execució del desdoblament de la N-II.

El candidat del Partit Popular, el blanenc, David Tordera, ha recordat que les seves principals proposta pel nostre poble són la seguretat ciutadana i el creixement sostenible. Tordera, espera que el Partit Popular aconsegueixi un representant a l’ajuntament el proper 25 de maig.

El partit popular de Tordera, té previst realitzar un acte de final de campanya, divendres, 23 de maig, tot i que encara no s’ha confirmat hora i lloc.

ÚLTIMES NOTÍCIES