IniciNoticiesCulturaUN TEATRE PLE DE GOM A GOM PER VEURE LA REPRESENTACIÓ DE...

UN TEATRE PLE DE GOM A GOM PER VEURE LA REPRESENTACIÓ DE CELOBERT DE JOSEP MARIA POU SOTA LA DIRECCIÓ DE FERRAN MADICO

El cicle de Teatre i dansa, va aconseguir ahir un ple de gom a gom en la representació de l’obra Celobert, de David Hare. L’obra estava interpretada per Josep Maria Pou, Marta Calvó i David Janer, sota la direcció de Ferran Madico. Celobert és una producció del Teatre Romea, amb la traducció de Joan Sellent.
El proper cap de setmana, la programació de primavera presenta cine-club i música popular i tradicional. Divendres, 6 de juny, es projectarà la pel·licula Metropolis de l’any 1926. L’argument ens porta en un futurista any 2000, la classe dirigent viu en un paradís, mentre que en el subsòl, els obrers viuen com esclaus. El fill d’un dels liders coneix Maria, una bella treballadora, i intentarà canviar la situació.
Per diumenge, 8 de juny, el cicle de música popular i tradicional, presenta “Fades”, un espectacle que consisteix en la recitació de fragments de Canigó prèvia introducció del context social en el qual es va escriure i de com ha estat motiu d’inspiració per a aquest músic de reconegut prestigi. El concert comptarà amb instruments com tenora, violí, viola, violoncel, contrabaix, percussió i piano, sota direcció de Manel Camp.
El cine-club, està co-organitzat per l’entitat Cine-club 24 iphs i el cicle de música popular i tradicional, compta amb l’organització de La Nostra Dansa. Les entrades per les dues propostes es poden reservar al Teatre Clavé o bé trucant al 93.765.05.72.

ÚLTIMES NOTÍCIES