L’ASSOCIACIÓ DE GENT GRAN DE L’ESPLAI FA ENTREGA DELS PREMIS DEL CONCURS DE POESIA I RAPSODES AMB UNA GRAN AFLUÈNCIA DE PÚBLIC


Dissabte a la tarda es va dur a terme l’entrega de premis de la vintena edició del concurs de poesia i rapsodes, que organitza l’Associació de Gent Gran de l’Esplai amb el suport de Ràdio Tordera i la fundació “La Caixa”. El jurat format per Alberto Rojo, Maria Serrat, Núria Pujol, Elvira Romaguera, i Joan Madrid, va decidir que els guanyadors havien de ser aquests:

En el grup A (categoria fins a 9 anys), el primer premi va ser per Marc Canalejo (“Avi, la tardor ha arribat”), el segon premi se’l va endur la Laia Roura (“El pas del temps”) i el tercer premi va anar cap a David Lopez (“Contento estoy”), i es va atorgar un accèssit a Sergi Parera (“El Follet).

En el grup B (categoria de 10 a 14 anys), el primer premi va ser per Anna Robert (“Temporada Daurada”), el segon premi se’l va endur la Sergi Carbó (“Un misteri mari”) i el tercer premi va ser per l’obra “El amor es nuestro”), finalment es va atorgar un accèssit a Joana Roige per “Gotes d’aigua”.

En el grup C (categoria de 15 a 20 anys), va quedar desert. Finalment, el grup de D (categoria de 21 anys en amunt), el primer premi va ser per Toni Asencón, amb la poesia “i de la vida?”. El segon premi va anar a parar a Diana Curtó, per la poesia “La solitud blanca”. El tercer premi se’l va endur Montserrat Bastons, per la poesia “Hàbit de carpe diem”.

En l’apartat de rapsodes (a partir de 21 anys), el primer premi va ser per Ferran Llavina; el segon premi se’l va endur Maria Antonia Soler, el tercer premi va ser per Salvador Romans. El guanyador en l’apartat de rapsodes, Ferran Llavina es mostrava molt satisfet per el guardó.

El membre de l’organització, Joan Madrid destaca la notable assistència de públic en l’entrega de premis.

L’entrega de premis també va comptar amb la participació d’un duet musical, amb l’interpretació de Pep Romaguera a la guitarra i la Raquel Xiberta, a la veu que van oferir una variada selecció de temes, des dels més clàssics fins a la música més tradicional i actual. Per concloure l’acte, l’organització va convidar a tots els assistents a coca i cava.