L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA ES ELEGIT PELS MILITANTS DEL MARESME PER OPTAR A LA CANDIDATURA DE CIU A LES ELECCIONS AUTONÒMIQUES.


L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha rebut el suport dels militants de CiU del Maresme, per optar entrar a la candidatura del partit a les eleccions autonòmiques. L’elecció dels tres possibles membres de la candidatura de CiU al parlament, es va realitzar divendres entre 200 militants. L’alcalde de Tordera, i candidat a ocupar un lloc a la llista d’Artur Mas al Parlament de Catalunya, expressava la seva il·lusió per l’elecció.

L’exalcalde del Masnou, Josep Azuara, va rebre un fort revés intern i no va ser el candidat més votat per ocupar un lloc a la llista electoral de CiU. El mataroní Joaquim Esperalba, amb 108 vots, i l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, amb 86, van ser els militants que van rebre més suport i, per tant, els més ben posicionats per incorporar-se a la candidatura que liderarà Artur Mas. Azuara (78 vots) va ser el tercer candidat i la regidora d’Argentona Maria Lluïsa Navarro va quedar lluny, amb només 32 paperetes a favor. La comissió nacional de CiU, que s’encarrega de les llistes, haurà de decidir ara si algun dels maresmencs escollits divendres figuren a la candidatura i quin lloc ocupen.