IniciNoticiesPolíticaLES JERC DE TORDERA ORGANITZEN UN CONCERT PER CELEBRAR EL SEU PRIMER...

LES JERC DE TORDERA ORGANITZEN UN CONCERT PER CELEBRAR EL SEU PRIMER ANIVERSARI I PER MOSTRAR EL SEU REBUIG A LA CONSTITUCIÓ ESPANYOLA.

Les Joventuts d’Esquerra Republicana de Tordera organitzen aquest divendres, un acte per celebrar el seu primer aniversari. Sota el títol de concert anti-constitucional, comptaran amb l’actuació dels grups “Esbatec”, “The Corkscrew” i “Skafam”. L’acte comptarà amb la presència de Pere Aragonès, diputat de les JERC al Parlament de Catalunya i ex-portaveu nacional de les JERC. El president i portaveu de les JERC a Tordera, Jordi Romeguera fa un balanç molt positiu del primer any de vida de l’agrupació, ja que s’han organitzat diversos actes i han participat en l’agenda cultural i festiva del municipi.

Les joventuts d’esquerra republicana de Catalunya volen aprofitar l’acte de divendres, per mostrar el seu rebuig a la constitució espanyola. Jordi Romaguera posa en dubte la llibertat d’expressió d’aquesta constitució.

El concert anti-constitucional i commemoratiu del primer aniversari de la JERC a Tordera tindrà lloc el proper divendres 7 de desembre a la Pista de l’Amistat, a partir de les 11 de la nit.

ÚLTIMES NOTÍCIES