IniciNoticiesCulturaLES OBRES DE REMODELACIÓ DELS JARDINS DE L’ALCALDE SAGRERA FINALITZARAN ABANS DE...

LES OBRES DE REMODELACIÓ DELS JARDINS DE L’ALCALDE SAGRERA FINALITZARAN ABANS DE LA FESTA MAJOR.

L’Ajuntament de Tordera finalitzarà en els propers dies les obres de remodelació dels jardins de l’Alcalde Sagrera. Les obres de millora d’aquest espai públic perseguien un doble objectiu: d’una banda, ordenar definitivament i millorar la imatge i l’accessibilitat del parc infantil i de l’altra, integrar-lo a l’entorn fluvial que el delimita.
Les actuacions previstes per la remodelació del parc han passat per substituir el mur de protecció de la carretera de Fogars per jardineres amb plantes autòctones, incorporar nous espais verds a través de l’augment de la superfície enjardinada, instal·lar camins de fusta vegetal i substituir els arbres morts per d’altres de sans que compleixin amb la biodiversitat del sector. La remodelació del parc també contemplava l’eliminació de les escales de formigó i la construcció de rampes d’accés, la rehabilitació del mobiliari actual, la incorporació de nou mobiliari urbà i l’augment de la superfície de jocs infantils amb nous circuits de salut per a la gent gran i nous gronxadors per als més petits. Escoltem l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.
La remodelació dels jardins de l’Alcalde Sagrera es suma a les altres actuacions realitzades en aquest sector com són l’ampliació del casal per a la gent gran l’Esplai i la creació del passeig fluvial.

ÚLTIMES NOTÍCIES