IniciNoticiesSocietatL’AJUNTAMENT I LA CREU ROJA ORGANITZEN AVUI UN CONCERT DE HIP-HOP I...

L’AJUNTAMENT I LA CREU ROJA ORGANITZEN AVUI UN CONCERT DE HIP-HOP I UNA EXPOSICIÓ DE CÒMIC DINS EL PROJECTE DE PROMOCIÓ D’HÀBITS SALUDABLES ENTRE ELS ADOLENCENTS.

La Regidoria d’Atenció Social i Serveis a la persona de l’Ajuntament de Tordera i la creu roja a Tordera, continuen impulsant el projecte de salut per a adolescents. L’objectiu és promocionar hàbits saludables, a través d’activitat de lleure i formació. En aquest sentit, s’ha organitzat per aquesta nit un concert de hip-hop i una exposició de còmic sota la temàtica de promoció d’hàbits saludables, dins el marc de la Campanya d’activitats nocturnes “Fes-te la nit!!!”. L’educadora social de la creu roja, Laia Narciso ens avança en que consistirà l’activitat.

L’acte es desenvoluparà a l’Associació de veïns de Sant Andreu, al carrer Valmanya s/n de Tordera a dos quarts de 11 de la nit. En aquest moment ja en són 50 els adolescents entre 12 i 18 anys apuntats al punt de salut i realitzant les activitats i participant dels tallers. Laia Narciso fa una valoració molt positiva de l’acollida dels joves en el projecte.

El concert de hip-hop i l’exposició de còmic, serà avui a partir de dos quarts de 11 de la nit, al local de l’associació de veïns de Sant Andreu.

ÚLTIMES NOTÍCIES