IniciNoticiesEsportsDERROTA DEL CP TORDERA CONTRA EL CP ALCOY

DERROTA DEL CP TORDERA CONTRA EL CP ALCOY

El CP Tordera va perdre a casa contra l’Alcoy, fent que baixessin a una sisena posició. Tot va començar amb un 1 a 1 a la primera part amb dues faltes directes i un penal fallat. Per penals van marcar el 1 a 2 i més tard vindria el 1 a 3 que va acabar amb les esperances del Tordera. La resta de gols de l’Alcoy ( un contraatac i una jugada personal d’Escudero, i Serra va marcar l’últim a falta d’un minut. Per tant un 2 a 5 a favor de l’Alcoy, un ferm candidat a l’ascens, en una classificació on el Tordera es situa en una sisena posició, i es lidera pel GEiEG, l’Alcoy i el Sitges. El dissabte a dos quarts de vuit del vespre visitaran al San Antonio.

Pel que fa als partits de la setmana passada els Benjamins, el primer equip va guanyar contra el Voltregà B per 7 a 0, el diumenge s’enfrontarà a casa a les 4 de la tarda contra el Piera “B”, també va guanyar l’amistós que va jugar contra l’Alcoy, per 5 a 1. El Benjamí B va perdre per 10 a 6 contra el Ribes CP ( St Pere), esperem que corri més sort a casa del Cornellà el dissabte a dos quarts de dotze del matí.

Als alevins, l’Alevi A va guanyar contra el Cornellà per 5 a 3, va empatar en l’amistós contra l’Alcoy, i l’aleví B, que descansava va perdre contra l’Alcoy en l’amistós que jugava per 4-7. El proper cap de setmana, l’Aleví A jugarà a casa del Casp el dissabte a les dotze del migdia, en canvi, el segon equip també jugarà fora de casa, però a Palau de Plegamans, el diumenge a les cinc de la tarda.

L’infantil va guanyar contra l’ Sferic Terrassa per 0 a 11, aquest divendres jugarà el partit que tenia ajornat contra l’Arenys de Mar a un quart de nou del vespre, també jugarà a cas contra el Vilafranca el diumenge a les sis.

I continuem amb els Juvenils, el primer equip, que va guanyar contra el Jonquerenc per 5-4 està en una tercera posició a la graella, esperem que mantingui aquesta posició, aquest divendres jugarà el partit que tenia ajornat contra el Salt a dos quarts de nou del vespre, el partit d’aquesta setmana contra el Terrassa, queda ajornat; el juvenil B, líder del seu grup, també va guanyar contra el Roda per 9-3, el dissabte a dos quarts de set del vespre es veurà les cares contra el Setmenat. I ja el Juvenil C, en la meitat de la graella, jugarà contra el Vilafranca el diumenge a un quart de vuit del vespre.

El júnior continua segon, va guanyar contra el Mollet per 10-1, el partit que tenia previst contra el Riudoms queda ajornat.

La segona Catalana va guanyar a casa del St Feliu per 3-5. El proper cap de setmana descansen.

Hem de destacar el partit de 1ª catalana, va guanyar per 4-3 al GEiEG però ho va passar malament. Després de guanyar la primera part per 4-1 van patir molt a la segona, en que els visitants van pressionar molt i van merèixer al menys empatar. El divendres juguen a casa dels veïns de Blanes a dos quarts de deu del vespre.