IniciNoticiesPolíticaERC DE TORDERA REPARTEIX UN NOU BUTLLETÍ ON FIXA 10 PRIORITATS PER...

ERC DE TORDERA REPARTEIX UN NOU BUTLLETÍ ON FIXA 10 PRIORITATS PER AQUEST MANDAT.

La secció local d’ERC de Tordera està repartint aquest dies el seu butlletí. En aquest, els republicans fixen deu prioritats per aquest mandat. Entre elles destaquen tenir una segona escola bressol municipal, ampliar les places públiques de residència geriàtrica, millorar la mobilitat a Tordera i ampliar el transport públic, reformar i fer transparent l’empresa municipal d’urbanisme, aconseguir que el govern es comprometi a realitzar audiències públiques de la seva activitat, construir més habitatges de lloguer de protecció oficial, potenciar les oportunitats comercials, turístiques i empresarials de Tordera, ampliar la política cultural, potenciar la policia de proximitat i crear una via verda a la riba de la Tordera. El regidor d’ERC, Bernat Costas creu necessari que la ciutadania conegui les prioritats de treball del seu partit, fins a les properes eleccions municipals.

ERC intensificarà aquest mes les negociacions amb el govern municipal, per tal que algunes de les demandes proposades s’incloguin dins els pressupostos per l’any vinent.

El butlletí també fa ressò que esquerra va aprovar les ordenances fiscals per a l’any 2008 per les seves millores socials i mediambientals, també explica la visita a Tordera la diputada Laia Cañigueral per explicar la seva experiència al congrés i que Bernat Costas és designat conseller delegat de Promoció Econòmica i serveis educatius del consell comarcal del Maresme.

ÚLTIMES NOTÍCIES