IniciNoticiesMedi ambientMEMBRES DE LA SECTORIAL DE L’ANC "PAGESOS PER LA INDEPENDÈNCIA" EXPLIQUEN A...

MEMBRES DE LA SECTORIAL DE L’ANC “PAGESOS PER LA INDEPENDÈNCIA” EXPLIQUEN A TORDERA QUE EL SECTOR DE LA PAGESIA PODRIA SOBREVIURE SENSE LES AJUDES DE LA UNIÓ EUROPEA EN UNA CATALUNYA INDEPENDENT. MOLTS JA HO FAN AVUI EN DIA.

anc pep rieraLa independència de Catalunya donaria la possibilitat de fer les coses d’una altra manera en el sector de la pagesia i que això repercutís positivament en la renda agrària. Aquesta és la opinió dels que formen part de la sectorial Pagesos per la Independència, de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). I així ho van explicar en Pep Riera i en Toni Llimona, membres del secretariat nacional, durant la xerrada d’aquest passat divendres a Tordera, titulada “Agricultura, Independència i Unió Europea”. L’ANC al municipi va organitzar aquest acte amb la voluntat que els pagesos i ramaders locals, especialment, coneguessin algunes de les propostes que hi ha sobre la taula en relació a la política agrària d’una Catalunya independent. Escoltem Pep Riera.

pep riera 1

Una de les preocupacions del sector és què passaria amb les ajudes de la Unió Europea si Catalunya assolís la independència. Pep Riera assegura que la situació no seria tan complicada com ens podem imaginar.

pep riera 2

Segons Riera, els pagesos i ramaders de casa nostra podrien sobreviure perfectament sense les ajudes de la Unió Europea, ja que la gran majoria ja ho fan avui en dia.

pep riera 3

Des de Pagesos per la Independència consideren que la Catalunya que volen s’ha de començar a dibuixar des d’avui mateix. Per això ja ho estant estudiant i discutint.

ÚLTIMES NOTÍCIES