IniciNoticiesSocietatUNA DELEGACIÓ DE LA CIUTAT DE FEZ VISITA DEMÀ TORDERA EN EL...

UNA DELEGACIÓ DE LA CIUTAT DE FEZ VISITA DEMÀ TORDERA EN EL MARC DEL PROJECTE INCUBA.

fezDes de fa un any Tordera forma part del projecte internacional “IncubaFez”, una iniciativa d’enfortiment institucional en matèria d’emprenedoria juvenil.

El projecte estableix cooperació bilateral entre els ajuntaments de Fez (Marroc) i Tordera amb l’objectiu de promoure iniciatives que afavoreixin l’emprenedoria i l’ocupació dels joves més desfavorits a la ciutat de Fez  mitjançant l’assistència i l’experiència que s’ofereix des de Tordera

Fa uns mesos, una delegació torderenca encapçalada per l’alcalde, va viatjar a Fez per establir els primers contactes, signar els convenis de col·laboració i agendar l’execució del projecte. També, durant l’estada al Marroc, es van fer sessions en matèria d’assistència tècnica i l’expedició torderenca va participar com a ponent en diverses xerrades i simposis sobre ocupació juvenil.Incuba Fez és un projecte destinat a oferir un espai de creixement protegit i controlat per tal que persones emprenedores, especialment joves i dones, puguin construir la seva pròpia empresa de la mà d’una empresa catalana, fer-la perdurable en el temps i promoure el desenvolupament sostenible del territori d’incidència. Ho explica l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia.

alcalde fez

Per donar continuïtat al projecte, aquest dimarts una  delegació de Fez, liderada pel vicepresident de la Regió de Fez i per l’alcalde de la ciutat marroquina, seran a Tordera per presentar l’estat actual del projecte, que també compta amb la participació de diferents empreses i universitats catalanes. La presentació s’acompanyarà d’una xerrada informativa oberta al públic que es presenta sota el títol “La Cooperació Internacional i la participació de les empreses”, a càrrec de Joaquim Ferrer Serra, director de Sestratègic. Aquest acte tindrà lloc, a les 11:30h, al Teatre Clavé.

El projecte IncubaFez està finançat per la Diputació de Barcelona, compta amb l’assistència tècnica de l’entitat Plataforma Educativa i la col·laboració d’empreses i universitats catalanes.