IniciNoticiesEsportsDERROTES AMB FUTBOL I HOQUEI AQUEST PASSAT CAP DE SETMANA ESPORTIU

DERROTES AMB FUTBOL I HOQUEI AQUEST PASSAT CAP DE SETMANA ESPORTIU

tordera-vilamallaEl cap de setmana no ha estat gaire positiu per els primers equips torderencs amb les derrotes dissabte tarda del primer equip del CFTordera i del CPTordera a l’OK Lliga.

Comencem repassant el dissabte per la tarda, el CFTordera jugava al camp del Vilamalla, un rival que tenia una trajectòria similar amb resultats a la categoria, però sorprenia els torderencs amb una golejada per 4-1. Aquesta setmana el futbol tornarà al municipal diumenge per la tarda.

Amb hoquei sobre patins, no s’aixeca cap, a priori amb un rival més assequible i jugant a casa,  el CPTordera havia de plantar cara i tenir l’opció de poder sumar els primers punts de la temporada, però no va ser així, amb massa errors defensius, el resultat final va ser de 4-8. Els torderencs tornen a jugar a casa aquesta setmana dissabte a les 19:30 contra el Lleida.

Amb bàsquet masculí el CBTordera va poder endur-se la victòria a la pista del Calella per 60-65. I el sènior femení va perdre de manera contundent a casa per 23-72. Aquesta setmana diumenge, és farà la presentació dels equips del CBTordera. Bon debut del CEEB Tordera a casa contra el Vilassar de Dalt amb l’estrena a primera catalana per 75-58.

Victòria del Futsal Tordera amb l’inici de la seva lliga davant la Bisbal per 5-2. Dins la categoria del futbol empreses, derrota del Sant Andreu per 0-2 i victòria del Torderenc per 3-1 davant els veterans Hostalric. I per acabar destacar que durant el dissabte el CEM va celebrar el seu setè aniversari amb diferents activitats que durant la setmana ja en farem valoració.

ÚLTIMES NOTÍCIES