IniciGeneralCAP DE SETMANA ESPORTIU MARCAT PER EL PARTIT A CASA DEL CPTORDERA...

CAP DE SETMANA ESPORTIU MARCAT PER EL PARTIT A CASA DEL CPTORDERA I L’ESTRENA DEL CEEB TORDERA DE PRIMERA CATALANA FEMENINA

celebracio-cp-torderaAquest proper cap de setmana les instal·lacions esportives del municipi, s’ompliran per acollir esport de totes les categories possibles. Comencem la prèvia, parlant de futbol, del primer equip del CFTordera, que obrirà la llauna esportiva. Els homes entrenats per l’Albert Parés és desplacen fins al camp del Vilamalla dissabte a les 17:00. Desprès de sumar el segon punt diumenge passat a casa, cita important davant un rival amb una derrota més que els torderencs en aquesta jornada de la segona catalana.  El partit el podreu escoltar en directe per Ràdio Tordera. Amb hoquei a les 19:30, una altre cita important en el pavelló de la concòrdia. El CPTordera juga davant el Hoquei Patin Cerceda amb l’obligació de començar a sumar punts a l’OKLliga, amb rivals que possiblement és moguin amb els mateixos interessos. L’entitat fa una crida a l’afició per omplir les graderies per l’estrena. Partit que el podreu seguir en directe a través de la transmissió d’en Marc, la TDM.

Amb bàsquet, el tercera catalana del CBTordera juga dissabte a la pista del Calella a les 17:30. El sènior femení comença la temporada a tercera catalana femenina diumenge a les 18:45. EL CEEB Tordera de primera catalana femenina també comença la seva aventura diumenge a les 12 del migdia al pavelló poliesportiu contra el CB Vilassar de Dalt.

El futsal Tordera farà la presentació dels seus equips a les 17:00 de la tarda. Abans, a les 15:30  jugarà el primer equip davant La Bisbal. Per acabar, amb futbol d’empreses el Sant Andreu juga a fora al camp del Caldes i el Torderenc jugarà en el camp municipal d’esports contra el Veterans Hostalric. Tots els resultats del cap de setmana actualitza’ns, els podreu escoltar en el butlletí esportiu de les 14 de diumenge i en el programa del Show Dels Esports de 19 a 21 de la nit.

ÚLTIMES NOTÍCIES