IniciNoticiesRegidoriesEL SETZÈ CERCATASQUES DE TORDERA SUSPÈS PER LA PLUJA DURANT LA FESTA...

EL SETZÈ CERCATASQUES DE TORDERA SUSPÈS PER LA PLUJA DURANT LA FESTA MAJOR ES REALITZARÀ EL PROPER DIVENDRES, 12 DE SETEMBRE.

barraquesEl divendres, 12 de setembre és la data escollida per la regidoria de Joventut per realitzar el setzè Cercatasques de Tordera, que va quedar suspès per la pluja en el transcurs de la festa major. El Cercatasques començarà a les 11 de la nit des del parc de la Sardana. Es mantindrà el mateix programa,  amb l’actuació del grup de versions Old Star i del DJ Ivan Canalejo amb música dels 80 i 90. Ho explica la regidora de joventut, Eliana Romera.

cercatasques 12 setembre 1

Les persones que van adquirir el tiquet i que no podran assistir al Cercatasques podran recuperar els diners adreçant-se a l’àrea de serveis personals de l’ajuntament. Així mateix, les persones que estiguin interessades en participar en el cercatasques del proper 12 de setembre, es poden inscriure a l’ajuntament de Tordera.

cercatasques 12 setembre 2

Per tant, de l’1 al 5 de setembre de 9 a 1 es retornaran els diners a les persones que no puguin assistir al Cercatasques. I la setmana següent es vendran els tiquets que hagin quedat alliberats.

ÚLTIMES NOTÍCIES