IniciNoticiesEducacióARRIBA A TORDERA LA II MARXA PER L’EDUCACIÓ PÚBLICA AMB UN CRIT...

ARRIBA A TORDERA LA II MARXA PER L’EDUCACIÓ PÚBLICA AMB UN CRIT A FAVOR DE L’ENSENYAMENT DE QUALITAT.

marxagrogatorderaEls participants a la segona Marxa per l’Educació Pública, la majoria mestres i membres d’AMPAS de diferents poblacions, van manifestar-se diumenge a Tordera. La marxa, que va sortir dissabte des de la població gironina de Salt organitzada per l’Assemblea Groga, va fer diumenge el tram Vidreres-Tordera i Blanes i continuarà en direcció Barcelona. La mobilització té com objectiu criticar les retallades, sumar suports per la ILP en defensa de l’educació pública i vol ser un crit perquè els docents siguin insubmisos i no apliquin la LOMCE el proper curs. La segona marxa va arribar a Tordera, sobre les 12 del migdia i va fer un recorregut per diversos carrers del poble. La concentració va acabar al parc de la sardana on va tenir lloc la xerrada “Prevaricació meritocràcia en el món educatiu”. El reconegut mestre balear, Jaume Sastre, explica que la marxa servirà per demostrar a tots els polítics que el sector educatiu no es rendirà i també suposarà un crit d’alerta perquè escoltin els mestres, les famílies i els alumnes.

mani educacio 1

Un dels portaveus i membres de l’Assemblea Groga de Catalunya, Àlex Rosa, explica que des de l’entitat han engegat una ILP en defensa de l’escola pública.

mani educacio 2

Àlex Rosa, crida a que tots els docents siguin insubmisos i no apliquin la LOMCE.

mani educacio 3

La marxa, passarà per la comarca del Gironès, la Selva i el Maresme fins arribar a Barcelona on està previst que hi hagi una gran manifestació. Enguany, s’ha volgut fer parades més llargues que serviran per realitzar xerrades i conferències.