IniciNoticiesCulturaEL SOPAR POPULAR POSA PUNT I FINAL A UNA FESTA MAJOR DE...

EL SOPAR POPULAR POSA PUNT I FINAL A UNA FESTA MAJOR DE TORDERA MOLT PARTICIPATIVA.

soparpopular2014El sopar popular que va aplegar unes 500 persones a la Pista de l’Amistat, va posar ahir el punt i final a la Festa Major de Tordera 2014. Durant aquestes últimes setmanes s’han anat combinant activitats esportives, culturals, lúdiques i festives organitzades per les entitats i per diferents regidories de l’Ajuntament, les quals han comptat amb una bona participació de públic. En conjunt, però, la regidora de festes, M. Àngels Cayró, fa un balanç positiu de la Festa Major d’enguany.

balanc festa major 1

Maria Angels Cayro destacava la singularitat de la festa major i agraïa la participació i col·laboració de les entitats locals, la comissió de festes i diferents regidories.

balanc festa major 2

El sopar popular va finalitzar amb l’actuació del grup Angel i Pol. Alguns assistents ens valoraven molt positivament el sopar.

assistents sopar

Els joves Nacho Sánchez i Alba Nonell van ser dilluns proclamats nou hereu i pubilla de Tordera, i seran els encarregats de representar el nostre poble en el món del pubillatge. Els torderencs s’estrenaran a l’elecció de Pineda de Mar. La delegada del pubillatge a Tordera, Fina Pasqual explica els motius del descens de candidats a hereu i pubilla.

fina pubillatge

Ràdio Tordera ha realitzat, com cada any, un dispositiu especial per cobrir en viu i en directe els actes principals de la Festa Major de Sant Bartomeu 2014. Amb les havaneres, els concerts i el pregó com a protagonistes. La regidora de festes, Maria Angels Cayro ha tingut unes paraules d’agraïment a la tasca de l’emissora.

cayro radio

Enguany, El club futbol Tordera va ser l’entitat encarregada de fer el pregó de festes, en motiu del seu centenari.

ÚLTIMES NOTÍCIES