IniciNoticiesPolíticaLA GENERALITAT RETALLARÀ DESPESA A L’HOSPITAL DE SANT JAUME DE CALELLA I...

LA GENERALITAT RETALLARÀ DESPESA A L’HOSPITAL DE SANT JAUME DE CALELLA I CENTRES DE LA CORPORACIÓ DE SALUT.

La direcció de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva continua estudiant alternatives per combatre la reducció dels ingressos provinents del Departament de Salut de la Generalitat i garantir les actuals prestacions. Uns ingressos que aquest any han minvat 7,8 milions d’euros aproximadament. Segons els membres de la direcció de la Corporació, menys diners no significa però que es redueixi la qualitat assistencial en els centres que gestiona com ara els hospitals de Calella i Blanes i diversos CAPS. El doctor Xavier Conill, cap de planificació de la Corporació explica que implica la retallada prevista.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/07/dr-conill-1.mp3|titles=dr conill 1]

Pel que fa a l’Expedient de Regulació d’Ocupació, l’ERO, aquest s’hauria d’aplicar a partir del setembre i fins desembre i afectaria a 215 treballadors. El doctor Conill considera però que aquesta opció seria només en cas que no s’arribi a un acord amb els representants dels treballadors a través dels comitès d’empresa.

[audio:http://www.radiotordera.cat/wordpress/wp-content/2011/07/dr-conill-2.mp3|titles=dr conill 2]

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva gestiona , 2 hospitals (el de Calella i el de Blanes) i  7 centres d’atenció primària (Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Tossa de Mar i tres ambulatoris de Lloret de Mar. També gestiona tres centres sociosanitaris a Calella, Blanes i Lloret, i dos centres de rehabilitació: el de Tordera i el de Can Xaubet de Pineda. Recordem que el CAP de Tordera no depèn de la Corporació de salut del Maresme i la Selva.

ÚLTIMES NOTÍCIES