IniciNoticiesCulturaAQUESTA NIT CINEMA A LA FRESCA A LA PLAÇA DEL POETA MIQUEL...

AQUESTA NIT CINEMA A LA FRESCA A LA PLAÇA DEL POETA MIQUEL MARTÍ I POL AMB LA PEL·LÍCULA “UNO DE LOS NUESTROS”, DE MARTIN SCORSESE.

El Teatre Clavé acull aquesta nit una nova edició de les sessions de cinema a la fresca, organitzades per l’associació d’espectadors. Enguany s’ha optat per pel·lícules que formen part dels clàssics del cinema. L’activitat està inclosa dins la programació d’estiu del teatre, també conegut com “l’Altre Clavé”. Avui es projectarà “Uno de los nuestros”, dirigida per Martin Scorsese i protagonitzada per Robert De Niro. En aquest film, Henry Hill, que és fill de pare irlandès i mare siciliana, està fascinat per la vida dels gàngsters del barri, a Brooklyn, on la majoria de veïns són immigrants. Als tretze anys, Henry abandonarà l’escola i entrarà a formar part de l’organització com a noi dels encàrrecs. Però a mida que es reforça la confiança que els mafiosos li han dipositat, anirà ascendint categoria. El patriarca de la família Pauline, Paul Cicero, és el protector del barri.

La projecció de cinema a l’Altre Clavé és gratuïta i comença a un quart d’11 de la nit a la Plaça Miquel Martí i Pol, davant del teatre.