IniciNoticiesComerçELS PARTITS POLITICS TORDERENCS VEUEN AMB BONS ULLS L’INVERSIÓ ANUNCIADA PER INDITEX...

ELS PARTITS POLITICS TORDERENCS VEUEN AMB BONS ULLS L’INVERSIÓ ANUNCIADA PER INDITEX A TORDERA.

Els partits politics que formen l’ajuntament de Tordera s’han felicitat davant l’anunci que va fer ahir Inditex d’invertir 190 milions d’euros a Tordera, amb la construcció d’una nova planta de logística i la creació de 500 llocs de treball. El portaveu del PSC, principal grup a l’oposició, Josep Romaguera assegurava que la notícia és important per Tordera, davant l’actual situació financera i laboral.

El regidor del Moviment Alternatiu per Tordera, Josep Alsina creu que la notícia és bona per Tordera i per el Maresme. Alsina confia que en les properes setmanes es resolguin els paràmetres urbanístics que envolten l’inversió.

El regidor d’ERC, Bernat Costas creu que l’inversió d’inditex suposarà un impuls important per el futur del municipi.

El ple de l’ajuntament de Tordera, va decidir ahir deixar sobre la taula el punt en l’ordre del dia que feia referència a la modificació del sector Fibracolor, un punt que té l’objectiu d’ordenar els terrenys destinats a activitat industrial d’aquesta zona. A falta de lligar aspectes tècnics d’aquesta modificació, el punt es portarà a aprovació del plenari la setmana vinent.

ÚLTIMES NOTÍCIES