IniciNoticiesComerçEL CONSELLER D’EMPRESA I OCUPACIÓ, FRANCESC XAVIER MENA APUNTA QUE LA INVERSIÓ...

EL CONSELLER D’EMPRESA I OCUPACIÓ, FRANCESC XAVIER MENA APUNTA QUE LA INVERSIÓ D’INDITEX A TORDERA POT SERVIR PER RECOL·LOCAR ELS AFECTATS PEL TANCAMENT DE FIBRACOLOR.

El conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, ha manifestat que la inversió de 190 milions d’euros anunciada per la multinacional tèxtil Inditex a Tordera servirà per “absorbir una part de la taxa d’atur de la comarca” i generar llocs de treball directes i “alguns centenars més” d’indirectes. D’aquesta manera, el conseller ha fet referència a les persones que es van veure afectades fa dos anys pel tancament de l’empresa Fibracolor, també del sector tèxtil, i que ara podrien ser recol·locades gràcies a l’ampliació de la planta logística d’Inditex.

A més, Mena ha volgut ressaltar que el projecte permetrà situar el municipi de Tordera com “un centre logístic d’alçada global”.

L’ampliació de les instal·lacions d’INDITEX a Tordera podria suposar inicialment la creació d’aproximadament 500 llocs de treball directes immediats i d’uns 700 més a curt-mig termini.

ÚLTIMES NOTÍCIES