IniciNoticiesComerçINDITEX CREARÀ 500 LLOCS DE TREBALL AMB L’AMPLIACIÓ DE LA PRODUCCIÓ DE...

INDITEX CREARÀ 500 LLOCS DE TREBALL AMB L’AMPLIACIÓ DE LA PRODUCCIÓ DE LA SEVA PLANTA A TORDERA.

El gegant de la moda Inditex, ha aprovat l’ampliació de la producció de la planta que té a Tordera. Aquesta ampliació suposa la creació de 500 llocs de treball que seran necessaris de forma progressiva fins al 2015, any en què està previst que s’acabi aquesta ampliació. L’activitat de l’empresa a Tordera incrementarà així un 60% la seva capacitat de distribució, el que significa un augment de gairebé el 50% de la plantilla, de manera que passarà dels 950 actuals a 1.450 el 2015. Inditex, creat per Amancio Ortega, invertirà 190 milions d’euros en aquest pla de creixement al territori català. Les obres d’ampliació inclouran la construcció d’un dipòsit per emmagatzemar peces de roba penjades que es convertirà en la instal.lació de la seva classe més avançada tecnològicament en funcionament a tot Europa. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia recordava que la negociació amb Inditex ha estat llarga i difícil.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va negociar la setmana passada amb els responsables d’inditex, com es faria el procés de selecció de personal. En aquest sentit, hi ha la voluntat de col·laboració d’inditex de facilitar l’incorporació de treballadors torderencs a l’empresa.

Aquesta ampliació d’inditex a Tordera, es farà amb rapidesa. La previsió és que aquest abril-maig comencin les obres d’enderroc de Fibracolor. L’intenció de l’empresa és que l’activitat del nou centre logístic entri en funcionament per la temporada d’hivern de 2012. Inditex és el grup de moda que conté conegudes marques i botigues com Zara, Massimo Dutti, Bershka i Oysho, entre altres.

ÚLTIMES NOTÍCIES