IniciNoticiesEsportsL'Ajuntament de Tordera instal·la fins al 15 de maig un Pump Track...

L’Ajuntament de Tordera instal·la fins al 15 de maig un Pump Track al pàrquing exterior del Pavelló dels Països Catalans

Es tracta d’un circuit gratuït modular circular desmuntable que promou la salut i l’ús de bicicletes, patinets i vehicles de mobilitat personal no motoritzats

L’Ajuntament de Tordera, a través de la regidoria de joventut i la Diputació de Barcelona, obre al públic general un Pump Track. Es tracta d’una iniciativa (demandada al nostre municipi) gratuïta pels participants a partir de 6 anys i que promou la salut i l’ús de bicicletes, patinets i vehicles de mobilitat personal no motoritzats. La proposta del consistori hi serà fins al 15 de maig i està situada al pàrquing exterior del Pavelló dels Països Catalans. Compta amb el suport de monitors d’Oktitans que ajuden als participants i fan suport logístic.

Aniol Pump Track

Hi ha una sèrie de requisits: Per a la utilització de la bicicleta s’ha de tenir un domini bàsic i per a l’ús de skate, longboard, patins en línia i de quatre rodes i patinets s’ha de tenir un nivell mitjà/alt.

No pot haver-hi més de 3 persones utilitzant el circuit simultàniament, no es permès la utilització de cap tipus de vehicle elèctric o de motor.

Com a mesures de seguretat, els usuaris han de portar casc i les següents proteccions: colzeres, canelleres i genolleres. Tampoc es poden realitzar salts ni cap mena d’acrobàcies. Tots aquells que vulguin participar en el circuit ho podran fer de dilluns a diumenge de 17:00h a 20:00h, excepte el pròxim dissabte 11 de maig, festiu per Sant Ponç.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.