IniciNoticiesEsportsEl CPTordera certifica la permanència a l’OK Lliga Plata

El CPTordera certifica la permanència a l’OK Lliga Plata

La plantilla d’enguany és la més jove de la categoria i per alguns el seu primer any. Tot i això han aconseguit l’objectiu de la temporada dos jornades abans de finalitzar la lliga

El primer equip del CPTordera continuarà jugant a l’OK Lliga Plata una temporada més. El conjunt torderenc va certificar la permanència abans de jugar el seu partit contra el Manlleu de diumenge passat, ja que el dia abans, Ordes i Escola Lubiáns, van perdre els seus enfrontaments contra Sant Cugat (12-1) i Sant Feliu (6-1), respectivament. Quan falten 2 jornades perquè finalitzi la lliga, el CPTordera és desè amb 20 punts, Ordes en té 12 punts i Escola Lubiáns 11 punts.

Festa al Parroquial

El partit contra el Manlleu s’afrontava amb les ganes dels torderencs de retrobar-se amb la victòria, i va començar molt bé, amb el gol inicial de Nico Torres i un Manlleu carregant-se de faltes. En els primers minuts, els visitants van veure dues targetes blaves. Aquestes dues oportunitats a favor del Tordera no es van aprofitar, i per contra, sí que ho va fer el Manlleu que va posar l’empat a 1 de falta directa.

A la segona part, el jove torderenc David Armengol es va estrenar com a golejador en el seu segon partit amb el primer equip aquesta temporada. Partit trepidant amb moltes ocasions pels dos conjunts que el Tordera va saber materialitzar marcant el 3 a 1 gràcies al gol d’Eric Elias. Malgrat que el Manlleu va fallar una falta directa, en la següent acció va acostar-se en el marcador amb el 3 a 2. Tot apuntava que el duel acabaria amb victòria local, però en els últims 40 segons de partit, el Manlleu va treure al porter per ser superiors amb un jugador més i li va sortir bé perquè va aconseguir l’empat a 3.

Al CPTordera se li van escapar els 3 punts, però això no va esborrar la celebració final. Cal destacar que la plantilla d’enguany és la més jove de la categoria i per alguns el seu primer any. Com per exemple per David Armengol que compartia després del partit que és un somni per qualsevol jugador de la base arribar i marcar amb el primer equip.

David permanència

Tot i les dificultats i aquesta falta d’experiència, l’entrenador del CPTordera, Franc González, es mostrava content per haver tirat endavant la temporada amb jugadors de la casa.

Franc permanència

“ha sigut un final de temporada dur, però d’aquí dos partits podrem dir que hem fet una temporada a l’ok plata amb aquests nois de la casa”

Aquest cap de setmana l’equip es desplaça a Galícia per disputar la penúltima jornada contra l’Ordes, dissabte a les 17:00h de la tarda. El tancament de la temporada serà a casa contra el Dominicos d’aquí a 15 dies.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES