IniciNoticiesCulturaS’entreguen els premis infantils Barón de Carlos i punts de llibre

S’entreguen els premis infantils Barón de Carlos i punts de llibre

El passat dilluns ja es van entregar els premis juvenils i d’adults del concurs literari Sant Jordi

En el marc de la Fira de Sant Jordi, la regidoria de cultura va fer entrega ahir del premis infantils Barón de Carlos.

Dins de la categoria infantil “A” ( de 6 a 7 anys) en prosa, el primer premi se’l va emportar Jana Camps amb el treball “El príncep cap flor” i el segon premi per Ariet López per “La megapatata”. Pel que fa Poesia, el primer lloc va ser per Arlet López i “La princesa” i el segon lloc per Toni Fernández amb “La meva mascota”. En la categoria B (de 8 i 9 anys) en prosa, el primer premi se’l va emportar Rania Edjaa amb el treball “En Dumbo amb els seus amics” i el segon premi per Paula Rodríguez per “El policia Biel”. Pel que fa a la poesia, el primer premi va ser per Carla Xamaní amb “Els meus pintors preferits” i el segon premi per l’Oriol Ruiz pel poema “El drac crac crac“.

A la categoria infantil “C” (de 10 a 11 anys) en prosa, el primer premi se’l va emportar la Judith Canyet amb el treball “El do màgic de la lluna” i el segon premi per la Bruna Colldeforns i “Amistat Salvavides“. Pel que fa a la poesia, el primer premi va ser per Hugo Duch amb “El món està en perill” i el segon premi per la Txell Molins pel poema “Recepta d’un bon poema“.

Finalment, en la categoria infantil “D” (de 12 a 13 anys) en prosa, el primer premi va recaure en Jana Domènech amb “Una cambra plena de secrets”, el segon premi va ser per Martina Romerales amb el treball “L’amor de guerra”. En poesia, el primer lloc va ser per Jana Fernández amb “El natural sempre és millor” i el segon lloc va recaure en Paula Dotras amb “Les fases de l’amor”. El concurs de punts de llibre va deixar els següent guanyadors: de 3 a 5 anys Feras Loukili; de 6 a 10 anys Kantar Boutaib; de 11 a 14 anys Lis Tordera; de 15 a 17 anys Judith Segura i a partir de 18 anys la guanyadora va ser Sílvia Santiago.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES