IniciNoticiesEntitatsLa delegació Oncolliga Tordera vol formar una xarxa de voluntaris

La delegació Oncolliga Tordera vol formar una xarxa de voluntaris

L’entitat té uns vuit membres que representen el nucli dur, però calen més persones per donar suport a les diferents activitats

La delegació Oncolliga Tordera vol consolidar una xarxa de voluntaris permanent durant els pròxims mesos. L’entitat té actualment uns vuit membres que representen el nucli dur, però calen més persones per donar suport a les diferents activitats, com la marxa a Miralles o la sardinada. Una de les representants de la delegació, Judit Martín, assegura que ja estan assolint l’objectiu.

Oncolliga xarxa

“La intenció és formar una xarxa de voluntaris que estigui allà permanentment”

Per col·laborar-hi es pot posar en contacte amb les delegades o a través de les xarxes socials (a Instagram @oncolligatordera). La següent activitat de la delegació es farà el dimecres 29 de maig a la Biblioteca de Tordera i tractarà sobre l’alimentació després dels tractaments del càncer. La també representant Carme Berard destaca que la xerrada pretén guiar els pacients en relació amb el menjar.

Oncolliga alimentació

Si voleu saber més detalls sobre l’actualitat de l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé podreu escoltar l’entrevista completa a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcasts destacats dins del programa La Teranyina. També està disponible en format vídeo al YouTube de l’emissora.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES