IniciNoticiesEsportsObertes les inscripcions per participar a la caminada del Club Twirling Vila...

Obertes les inscripcions per participar a la caminada del Club Twirling Vila de Tordera per celebrar el 10è aniversari

Els membres de l’entitat estaran present al llarg de tota la setmana en diferents punts del poble per poder recollir les inscripcions. La ruta serà circular de 8 km des de Sant Andreu fins a l’ermita de Sant Tou

El Club Twirling Vila de Tordera prepara per al pròxim diumenge 28 d’abril una caminada per celebrar el 10è aniversari de l’entitat. Es tracta d’una ruta circular de 8 km des de Sant Andreu fins a l’ermita de Sant Tou, que rebrà el títol de “Camina amb nosaltres per celebrar els 10 anys”. Miriam Aparicio és la presidenta del club.

Míriam Caminada

“us esperem a tots per celebrar l’aniversari”

El preu serà de 8€ i inclourà una botifarrada, beguda i l’assegurança. Les inscripcions ja estan obertes a diferents punts de venta: avui podreu trobar membres de l’entitat a la parada de Sant Jordi de la Plaça de l’Església durant tot el dia, divendres 26 al pavelló dels països catalans de 17:30-19:30h, dissabte 27 davant la porta de l’Institut Lluis Companys de 9:30-13h i el mateix diumenge abans de l’inici de la caminada de 8-8:30h al tram de sortida.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES