IniciNoticiesSalutS’impulsa a Tordera el programa Cuidador Expert adreçat a cuidadors de persones...

S’impulsa a Tordera el programa Cuidador Expert adreçat a cuidadors de persones amb demència

Es presentarà en una sessió informativa aquesta tarda on es recolliran totes les persones interessades a formar-ne part.

L’Equip d’Atenció Primària de Tordera, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tordera impulsa el Programa Cuidador Expert® per a cuidadors de persones amb demència. Un dels principals objectius del grup és millorar la qualitat de vida del cuidador, a través de la seva autocura, benestar emocional i la gestió del grau de sobrecàrrega. A més, també s’ofereixen eines per a tenir una millor cura del familiar amb demència. Un dels fets diferenciadors del programa Cuidador Expert és que gira al voltant de la figura d’un cuidador real i que per tant viu en primera persona el fet de tenir cura d’un familiar amb demència -com ara persones amb malalties cròniques complexes, demències, trastorns mentals greus o infants amb una malaltia crònica. Leonardo Heredia, és el director del CAP Tordera.

Heredia programa expert

“EL CUIDADOR REAL EXPLICA ELS SECRETS DE COM PORTAR MILLOR LA MALALTIA”

Avui dimarts 16 d’abril es farà una sessió informativa on s’exposarà el funcionament del grup. La sessió està oberta a tothom i especialment a aquells que estiguin interessats a formar part del programa. Es farà a l’antic hospital de Tordera (carrer Sant Antoni 7) a partir de les 4 de la tarda. Durant l’acte també es recolliran les dades de totes les persones que vulguin formar part del grup de suport. L’únic requisit per ser admès és ser cuidador d’un familiar amb demència i residir a Tordera o Fogars de la Selva. L’equip responsable –format per dues infermeres i una referent de benestar emocional-  s’encarregarà de fer la selecció final de les persones que en formaran part. El programa es desenvoluparà en nou sessions d’una hora i mitja de durada cadascuna que es portaran a terme entre abril i juny.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES