IniciNoticiesSalutAra ja pots demanar les voluntats anticipades al teu metge

Ara ja pots demanar les voluntats anticipades al teu metge

Les voluntats anticipades serveixen per deixar clar els límits i els tractaments que es vol seguir davant de malalties terminals o demència, quan el pacient ja no es pot comunicar.

Deixar per escrit quina és l’atenció mèdica que vols rebre o rebutjar en els teus dies de vida ja és més fàcil. Des d’aquest dilluns pots demanar el teu Document de Voluntats Anticipades al teu metge de referència. Fins ara era un tràmit dificultós, ja que havies d’aportar tres testimonis o fer un document davant el notari. Entitats com ‘Dret a Morir Dignament’ celebren aquesta iniciativa. Cristina Vallès és la presidenta de l’associació.

Voluntats anticipades

“contents d’haver aconseguit aquesta modificació”

L’entitat reclama, però, més difusió per part de la Generalitat per explicar-ho. El document el poden sol·licitar persones majors de 18 anys amb plenes facultats racionals i sempre es pot modificar. Les voluntats anticipades serveixen per deixar clar els límits i els tractaments que es vol seguir davant de malalties terminals o demència, quan el pacient ja no es pot comunicar.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES