IniciNoticiesEsports3 victòries i 2 derrotes és el balanç del cap de setmana...

3 victòries i 2 derrotes és el balanç del cap de setmana dels primers equips de Tordera

El CEEB Tordera Uni Girona va acomiadar-se de la seva estrena a LF2 amb un triomf contra l’Azulejos Helios per 51 a 73. El masculí del CEEB Tordera i el Futsal Tordera també van fer els deures contra el CB Quart i el Vall-Llobrega, respectivament. Les creus de la jornada són pel CPTordera que va perdre a la pista del Cerdanyola (7-5) i pel CFTordera, nova derrota contra La Jonquera (5-4)

Cap de setmana esportiu que ens ha deixat un balanç de 3 victòries i 2 derrotes en els partits dels primers equips de Tordera. El CEEB Tordera Uni Girona va acomiadar-se de la seva estrena a LF2 amb una victòria contra l’Azulejos Helios per 51 a 73. Tot l’equip va viatjar a Saragossa per celebrar l’última jornada d’una temporada que ha sigut històrica, i alhora molt complicada.

El masculí del CEEB Tordera també tanca la setmana amb una victòria contra el CB Quart per 55 a 63. Partit molt igualat fins al final on la segona va ser més favorable pels torderencs que amb aquest triomf se situen vuitens a la classificació.

La tercera victòria del cap de setmana la va sumar el Futsal Tordera. Va ser a la pista del Vall-Llobrega per 4 a 5 en un partit amb màxima igualtat i que es va decidir al 39 de joc. Victòria important per no perdre la segona plaça a la taula.

Les creus de la jornada són pel CPTordera i el CFTordera. En hoquei patins, els torderencs van fer un molt bon partit contra un Cerdanyola experimentat que està tercer a la classificació i que no va tenir el dia. El Tordera va fer un partit seriós i treballat, però el duel es va escapar en els últims minuts de joc. Va ser un bany de gols, en total 12 gols (7-5). El Cerdanyola s’avançava en el marcador, el Tordera empatava, així tot el partit sense poder sentenciar-lo. El CPTordera que està obligat a sumar la victòria aquesta cap de setmana a casa per assegurar-se la permanència a l’OK Lliga Plata. Finalment, el CFTordera va tornar a perdre al camp de La Jonquera per 5 a 4. Els locals a la mitja hora de partit ja anaven 4 a 0 i novament, els torderencs van haver de remar per capgirar el marcador. A la segona part va controlar més el joc i gràcies als gols de Marc Ruiz i els 2 del capità, Pitu, van poder posar-se amb el 5 a 3 al minut 72. Fins al 89 no va arribar el 5 a 4, però ja no els hi va quedar temps per rascar un punt al camp de La Jonquera que també s’està jugant la permanència. El Tordera pràcticament té peu i mig a tercera catalana.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.