IniciNoticiesEntitatsEl Club Twirling Vila de Tordera prepara una caminada i un festival...

El Club Twirling Vila de Tordera prepara una caminada i un festival per celebrar el seu 10è aniversari

L’entitat esportiva organitza una ruta circular des de Sant Andreu fins a l’ermita de Sant Tou amb una botifarrada final i un festival pel 2 de juny

El Club Twirling Vila de Tordera prepara per al pròxim 28 d’abril una caminada i un festival per celebrar el seu 10è aniversari. Per una banda, l’entitat esportiva organitza una ruta circular de 8 km des de Sant Andreu fins a l’ermita de Sant Tou, que rebrà el títol de “Camina amb nosaltres per celebrar els 10 anys”. Miriam Aparicio és la presidenta del club.

Caminada Twirling

“Serà una ruta circular d’uns 8 km”

El preu serà de 8€ i inclourà una botifarrada, beguda i l’assegurança. Pròximament, es farà una publicació amb tota la informació a les xarxes socials del club i es donaran més detalls de com inscriure’s.

El segon esdeveniment que té entre mans el Club Twirling Vila de Tordera és el festival que se celebrarà el 2 de juny al Pavelló de l’Avinguda dels Països Catalans. L’entitat també vol preparar una festa per a la gent del poble per celebrar aquesta primera dècada d’activitat, tot i que des de la direcció reconeixen que encara és un projecte embrionari.

Si voleu escoltar l’entrevista completa, on es tracten temes com la inclusió o com es viuen des de dintre els campionats, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcasts destacats dins del programa La Teranyina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES