IniciNoticiesEsportsEl quartet sènior del PA Tordera aconsegueix una plaça internacional pels pròxims...

El quartet sènior del PA Tordera aconsegueix una plaça internacional pels pròxims campionats

Gràcies a la quarta posició assolida en el campionat d’Espanya han obtingut bitllets internacionals pels següents campionats: Campionat d’Europa i World Sport Games

El quartet sènior del Patinatge Artístic Tordera (PAT) va aconseguir aquest cap de setmana una plaça internacional pels pròxims campionats. Ho va fer després d’assolir una valuosa quarta posició en el campionat d’Espanya que es va celebrar a Santander el passat dissabte 23 de març. Les torderenques van arribar a la fita després de fer una actuació 46,83 punts.

L’equip format per l’Anna Jové, la Martina Martos, l’Ariadny Lucha i la Laura Moreno va sortir amb el disc “Fashion”, i conjuntament amb el ball que l’acompanyava van poder comprar el bitllet internacional.

Una de les integrants del grup, Anna Jové, valorava positivament el resultat final i compartia la satisfacció de tot l’equip davant el treball obtingut.

Anna Jové PA Tordera

“Veníem d’un campionat on vam fer alguns errors i el que volíem era millorar la nostra actuació, i ho hem aconseguit”

El PA Tordera continuarà aquest recorregut anant als campionats de: Campionat d’Europa i World Sport Games que es realitzaran a Itàlia en posteriors dates.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES