IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana el TKD+Tordera té la prova més exigent del...

Aquest cap de setmana el TKD+Tordera té la prova més exigent del mes de març, el Campionat de Catalunya cadet i sub-21 absolut

En la categoria sub-21 competiran la Paula Gómez (-46 kg femení), la Yasmin (-49 kg femení) i en Miguel (-67 kg masculí). I en la categoria cadet ho farà l’Arian (-47 kg femení)

Aquest cap de setmana el CEM de la Mar Bella de Barcelona ser l’escenari del certamen del campionat de Catalunya de Taekwondo. Participaran les categories cadet i sub-21 absolut. És la competició més important d’aquest mes de març que té el TKD+Tordera, ja que és una prova exigent que pot donar accés als esportistes a la selecció catalana, en cas d’aconseguir medalles. 4 torderencs lluitaran contra els millors taekondistes. De fet, l’Oscar Pavón, mestre i coordinador del TKD+Tordera, destaca que ja coneixen els rivals i són complicats.

Oscar TKD

En aquesta ocasió, l’Hector Pavón també acompanyarà a l’expedició torderenca, però el seu paper serà de coach, ja que no pot participar perquè és junior de primer any.

Hector TKD

En la categoria sub-21 competiran la Paula Gómez (-46 kg femení), la Yasmin Aharchaou (-49 kg femení) i en Miguel García (-67 kg masculí). Escoltem com estan preparant el campionat els 3 esportistes del TKD+Tordera.

Mix TKD

“per preparar el campionat hem fet bastant rodatge”

La competició serà diumenge 24 de març.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES