IniciNoticiesEsportsEl quartet sènior del PA Tordera viatja fins a Santander per participar...

El quartet sènior del PA Tordera viatja fins a Santander per participar per segon any en el Campionat d’Espanya

Gràcies a la cinquena plaça aconseguida al campionat de Catalunya celebrat a principis de mes, les torderenques tenen ara el repte de millorar la puntuació obtinguda contra 21 equips més

Per segona vegada l’equip quartet sènior del PA Tordera format per l’Anna Jové, la Martina Martos, l’Ariadny Lucha i la Laura Moreno participarà aquest cap de setmana en el Campionat d’Espanya. L’any passat van quedar sisenes. Gràcies a la cinquena plaça aconseguida al Campionat de Catalunya celebrat a principis de mes, les torderenques van adquirir el bitllet per aquesta nova cita i tenen ara el repte de millorar la puntuació obtinguda. Anna Jové compartia les sensacions prèvies que viu l’equip i que intentaran fer el millor paper possible.

Anna Jové

“no tothom pot accedir a un campionat d’Espanya i estem molt contentes d’haver arribat”

El PA Tordera sortirà a rodar amb el disc “Fashion” en tretzena posició d’un grup de 21 equips. Es preveu que la competició de quartets i grups grans comenci dissabte a les 15:00h. Es podrà seguir la prova a través del canal de Youtube de la Reial Federació Espanyola de Patinatge.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES