IniciNoticiesSalutProfessionals de la salut del Maresme i la Selva especialitzats en dol...

Professionals de la salut del Maresme i la Selva especialitzats en dol inicien en escoles de primària un projecte perquè els infants aprenguin a afrontar la mort

L’objectiu és treballar des d’edats primerenques per oferir als petits recursos per afrontar el dol d’una forma sana i natural

Professionals de la Corporació de salut del Maresme i la Selva especialitzats en dol inicien en escoles de primària un projecte perquè els infants aprenguin a afrontar la mort. L’objectiu d’aquesta iniciativa és treballar des d’edats primerenques per oferir als petits recursos per afrontar el dol d’una forma sana i natural. Els menors reben una formació en els cursos d’I5, 3r i 6è de primària. Cadascun d’aquests nivells coincideix amb un canvi maduratiu dels nens i nenes.

Aquest programa, que ja ha rebut un premi a la innovació, també consta d’una formació als docents del centre i a les famílies.

Actualment, el programa ja s’ha iniciat a les escoles Pia i El Far de Calella, en ambdós casos amb una molt bona rebuda per part de la comunitat docent i també de les famílies.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES