IniciNoticiesEsportsEl CFTordera i el Futsal Tordera juguen a casa i el CEEB...

El CFTordera i el Futsal Tordera juguen a casa i el CEEB Tordera Uni Girona es desplaça a Castelló

Són els 3 primers equips del municipi que disputen partits de lliga, la resta, el CPTordera i el sènior masculí del CEEB Tordera no tornaran a la competició fins passat setmana santa

Cap de setmana esportiu que començarà demà al municipal d’esports amb el partit entre el CFTordera i el Fornells. Els torderencs arriben amb menys dies de descans després de jugar dimarts. Un enfrontament que va acabar amb derrota i que els ha situat últims a la classificació. Davant es trobaran un Fornells que està quart, amb un partit menys, i que segons l’entrenador del Tordera, Guillem Ferrer, hauran d’afrontar amb molta personalitat.

Guillem Fornells

“aquest equip pot i ho ha demostrat”

El duel començarà a les 16:30h i es podrà seguir en directe per la 107.1FM i el canal de Youtube de Ràdio Tordera.

A LF2, també jugaran dissabte, però a Castelló, les noies del CEEB Tordera. Disputen la jornada 22 de lliga immerses en un tourmalet contra equips de la part alta. Demà visiten la pista del tercer classificat després d’encadenar 4 derrotes en les últimes jornades. El partit serà a les 20:00h i es podrà seguir en directe pel canalFEB.

Diumenge, el Futsal Tordera juga a casa contra el Lloret CFS. A priori rival assequible, ja que només ha guanyat 4 partits en tota la temporada i està tretze a la classificació. Per contra, les torderenques estan lluitant amb el Vilafant pel títol de lliga. El partit es disputarà al Parroquial a les 18:00h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES