IniciNoticiesEntitatsL’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé treballa per rejovenir els seus socis

L’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé treballa per rejovenir els seus socis

Actualment, la mitjana d’edat aproximada de l’entitat és de 60 anys

L’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé, que enguany celebra el seu 30è aniversari, està treballant per rejovenir els seus socis. Actualment, l’entitat compta amb 79 membres d’una mitjana d’edat aproximada de 60 anys. La seva presidenta, Conxita Rodríguez, destaca que estan intentant tenir més joves entre els associats.

Associació espectadors joves

“Estem buscant la fórmula per rejovenir els nostres socis”

Per assolir aquest objectiu, l’entitat col·labora amb la Fundació del Teatre Clavé perquè els pares que tenen els seus fills com a alumnes del teatre puguin formar part de l’Associació. Segons Rodríguez, el propòsit és que aquests se sentin partícips.

Associació espectadors teatre

“En els darrers temps hi ha hagut incorporacions més joves”

Per altra banda, a través de convenis amb empreses o projectes com el Festival Zero també s’intenta fomentar el teatre en aquest sector de la societat. Si voleu saber més detalls sobre l’actualitat de l’Associació d’Espectadors del Teatre Clavé podreu escoltar l’entrevista completa a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcasts destacats dins del programa La Teranyina. També està disponible en format vídeo al YouTube de l’emissora.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES