IniciNoticiesSocietatCentenars de dones commemoren el 8-M a Tordera per reivindicar la lluita...

Centenars de dones commemoren el 8-M a Tordera per reivindicar la lluita feminista

Un grapat d’activitats van omplir la graella de divendres per demanar la igualtat i visibilitzar la desigualtat de gènere

Centenars de dones van commemorar el passat divendres el 8-M a Tordera per reivindicar la lluita feminista a favor de la igualtat. Un grapat d’activitats van omplir la graella per visibilitzar la desigualtat de gènere. A les 11:00h, al local de l’Associació de Dones Torderenques 12 dones van participar en el taller d’espelmes artesanals a càrrec de la Bruixa Verda.

A les 17:30h a la Plaça de l’Església es va fer l’acte institucional amb la lectura del manifest. En ell, la membre de l’Associació de Dones Torderenques, Montse Planas, va reivindicar que és vital assolir nous drets per a les dones.

Manifest 8M

“És essencial garantir uns drets que han costat molt d’aconseguir i conquerir-ne de nous”

Tot seguit, va ser el torn de teatre d’humor i màgia “Els dons de les dones” a càrrec de la companyia “Poker de Iaies”.

Finalment, a les 21:00h gairebé 200 dones es van donar cita al restaurant La Masia per celebrar el primer sopar de dones al preu de 25 euros. La presidenta de l’Associació de Dones Torderenques, Marian Linares, es mostrava molt satisfeta amb l’acollida.

Marian 8M

“Vull agrair l’acollida que va tenir el nostre primer sopar, estàvem molt nervioses”

L’Associació també organitza de cara el dissabte 16 de març una caminada popular de 13km. Es tractarà d’una ruta circular per Vallmanya i el preu serà de 8 euros (inclou botifarrada a l’arribada, beguda, obsequi i, com a novetat, en el punt d’avituallament hi haurà xocolata calenta).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES