IniciNoticiesSocietatOberta la convocatòria de subvencions del pagament del lloguer a persones que...

Oberta la convocatòria de subvencions del pagament del lloguer a persones que tinguin 65 anys o més

Les sol·licituds es poden gestionar a l’oficina d’habitatge de Tordera fins el 27 de març

L’Ajuntament de Tordera informa que està oberta la convocatòria de subvencions del pagament del lloguer a persones que tinguin 65 anys o més.

Aquestes subvencions es destinen a les persones físiques que a data 26 de febrer tinguin 65 anys o més, que compleixin els requisits de la convocatòria, i siguin titulars d’un contracte de lloguer o cessió d’ús d’un habitatge o d’una habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent en el territori de Catalunya.

Aquelles persones que necessitin suport en la tramitació telemàtica poden demanar cita prèvia a l’Oficina local d’habitatge de l’Ajuntament de Tordera de 9:00h a 14:00h de dilluns a divendres trucant al telèfon 93 764 28 62.

Al moment de realitzar el tràmit en línia cal disposar dels documents bàsics en PDF (Contracte, rebuts pagats i SEPA o certificat de titularitat bancària) cada document en un sol arxiu amb totes les pàgines.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 27 de març a les 15:00h. Aquelles persones que necessitin presentar la sol·licitud en modalitat presencial poden demanar cita prèvia a l’OAC de l’Ajuntament de Tordera de 9:00h a 14:00h de dilluns a divendres trucant al 93 764 37 17.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES