IniciNoticiesSocietatTordera celebrarà el dia de la dona amb una setmana plena d'activitats

Tordera celebrarà el dia de la dona amb una setmana plena d’activitats

La primera proposta serà demà amb la narració del conte ‘La Sirena” amb la torderenca Sílvia Serra.

L’Ajuntament de Tordera organitza la ‘Setmana de la Dona‘, en motiu del Dia Internacional de la Dona del proper 8 de març. Serà el segon any consecutiu que el consistori, de la mà de les entitats municipals, organitza una programació que contempla activitats multidisciplinars i obertes a totes les edats.

El proper divendres 8 de març se celebra el Dia Internacional de la Dona. És per això que l’Ajuntament de Tordera presenta, per segon any consecutiu, una programació especial d’activitats que té com a principal objectiu commemorar i reivindicar el paper de les dones en la lluita pels seus drets, per la igualtat i la justícia de dones i homes.

Demà es farà la narració del conte ‘La Sirena‘ amb Sílvia Serra. Serà a les 17:30h, l’Antic Hospital de Pobres acull la narració de la conta-contes torderenca d’una història sensible però empoderadora. L’edat recomanada és a partir de 4 anys i les places són limitades. Cal inscripció prèvia omplint aquest formulari.

A la biblioteca, també durant tota la setmana, hi haurà una mostra bibliogràfica sobre el paper de la dona a la societat. Ho explica la directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons.

8M expo biblioteca

“Tindrem una mostra de llibres sobre la temàtica”

Al llarg de la setmana de 16:00h a 20:00h al Casal de Joves i el dilluns a l’hora del pati dels centres d’educació secundària s’impulsa el projecte PIDCES amb el joc “feminismes a taula” i 100 fites del feminisme i algun entrebanc.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES