IniciNoticiesEsportsEl CFTordera torna a suma un punt i es complica molt la...

El CFTordera torna a suma un punt i es complica molt la permanència a segona catalana

El CEEB Tordera Uni Girona va perdre contra el Sevilla per 77 a 73 i també el CPTordera que va encaixar un 1 a 6 a casa contra el Vic. L’únic equip que ha guanyat, i encadena 7 victòries seguides, és el sènior masculí del CEEB Tordera que va guanyar al Masnou per 89 a 79

Cap de setmana negatiu per tots els primers equips de Tordera, menys pel sènior masculí del CEEB Tordera que va derrotar a casa el líder de la lliga, el Masnou per 89 a 79. La resta de resultats no deixen contents els conjunts torderencs. En el cas del CFTordera va sumar novament 1 punt contra el Gironès Sàbat (0-0). Ja és el tercer partit consecutiu empatant, però tenint en compte la situació de l’equip que es troba en la zona de descens, és un resultat que no els hi serveix, ja que està obligat a guanyar fins al final de temporada per aconseguir la permanència a segona catalana. El Tordera va tenir moltes opcions, sobretot a la primera part, de marcar i endur-se la victòria, però constantment els jugadors torderencs van topar amb el porter del Gironès Sàbat. Queden 13 jornades per finalitzar la lliga i els torderencs estan a 12 punts de l’equip que marca la salvació.

També es va quedar a les portes de la victòria el CEEB Tordera Uni Girona que va marxar de Sevilla competint un partit igualat, contra un rival fort i que es va escapar per 4 punts de diferència (77-73). Les de Marc Delemus van tenir contra les cordes les locals en tot l’enfrontament, però el Sevilla va ser una apretada en l’últim quart. Les torderenques es mantenen desenes a LF2.

Per la seva banda, el CPTordera no va poder fer res contra el Patí Vic en l’últim partit d’aquest cap de setmana a l’OK Lliga Plata Nord i va acabar perdent en el Parroquial per 1 a 6. Tot i que els torderencs van obrir la llauna en el minut 7 de la primera part, la reacció dels vigatans no es va fer esperar i van capgirar el marcador per arribar al descans amb l’1 a 2. A la represa, el Vic va ser superior, però 5 minuts dolents del Tordera van sentenciar un duel a favor dels visitants, malgrat que el resultat voluminós no fa justícia al partit. A més, els locals no van acabar gens contents amb l’arbitratge i diferents accions polèmiques, sobretot per les 3 targetes blaves i la vermella que va veure el capità Pablo Torres que es perdrà el pròxim partit contra el Vilafranca. Destacar d’aquesta jornada esportiva, les victòries del Tordera B i C del Club Escacs Tordera davant l’Alt Empordà i el Vilobí B, respectivament. Per contra, derrota del Tordera A a Cerdanyola.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.