IniciNoticiesSocietatDetenen a Palafolls uns lladres que havien robat en un supermercat de...

Detenen a Palafolls uns lladres que havien robat en un supermercat de Tordera

El lladres havien sostret una gran quantitat de productes alimentaris en conserva i articles d’higiene

Segons informava ahir Ràdio Palafolls i confirmava la Policia Local de Tordera, divendres passat a la nit, agents de la Policia Local de Palafolls van detenir a uns presumptes lladres de supermercats durant un control de trànsit rutinari a la carretera d’accés a la Costa Brava.

En el moment d’aturar el vehicle, ocupat per cinc persones, els agents van notar una gran quantitat de productes alimentaris en conserva i articles d’higiene. Quan se’ls va demanar sobre la procedència, un dels ocupants va afirmar haver-los comprat, però no va poder proporcionar cap document que ho confirmés.

En les bosses del vehicle, es van trobar 44 paquets de xiclets, 50 desodorants, 12 paquets de fulles d’afaitar, així com 20 llaunes de tonyina, 4 paquets de calamarsets i 8 d’escopinyes, entre altres articles.

En introduir les dades al sistema informàtic policial, la Policia Local de Tordera va reconèixer els noms dels ocupants del vehicle, relacionant-los amb un petit furt denunciat en un supermercat conegut de Tordera aquella mateixa tarda.

Un dels ocupants ja havia estat retingut  pel personal de seguretat del supermercat de Tordera mentre intentava fugir amb articles robats, mentre l’altre implicat va aconseguir escapar. Actualment, el supermercat està investigant si els productes confiscats a Palafolls provenen del seu establiment. La Policia ha presentat denúncies contra els ocupants del vehicle, alguns dels quals ja tenen antecedents, per un possible delicte de furt.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES