IniciNoticiesSocietatEls pagesos tallaran fins dijous l'AP-7 i l'N-2 a l'Alt Empordà, i...

Els pagesos tallaran fins dijous l’AP-7 i l’N-2 a l’Alt Empordà, i l’A-2 i l’AP-2 a Ponent

Reclamen que les mesures que pactin es tradueixin en acords de govern, i avisen que mentre això no arribi, mantindran les mobilitzacions.

Nova jornada de protesta de la pagesia catalana, que continua tallant les principals carreteres del país aquest dimecres per fer sentir de nou la seva veu.

Els pagesos concentrats a l’AP-7 i l’N-2 a l’Alt Empordà i a l’AP-2 i l’A-2 a Ponent han anunciat que mantindran els talls fins dijous a l’espera que el govern es comprometi amb mesures concretes.

Els pagesos han valorat que hi ha hagut “avenços” en temes com la gestió de l’aigua o la reducció de la burocràcia, però la Generalitat no ha accedit ni al canvi de nom de la conselleria –volen que torni a dir-se d’Agricultura, Pesca i Ramaderia– ni a cessar els responsables de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).

Els pagesos també rebutgen la competència deslleial d’importacions que no respecten els estàndards de la UE i els incompliments de la llei de la cadena alimentària, que fa que no es repercuteixi en el pagès l’encariment dels preus que pateix el consumidor.

Reclamen que les mesures que pactin es tradueixin en acords de govern, i avisen que mentre això no arribi, mantindran les mobilitzacions.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES