IniciNoticiesSocietatEl temps mitjà d’espera per accedir a Can Comte és d’1 any...

El temps mitjà d’espera per accedir a Can Comte és d’1 any i 3 mesos i a la residència l’Albert de 3 mesos

La generalitat presenta un cercador que permet buscar les residència de gent gran i consultar-ne el temps d’espera

El Departament de Drets Socials ha presentat un cercador web d’uns 1.800 centres per a la gent gran a Catalunya i on es pot consultar el temps mitjà d’espera per accedir-hi. Així, es poden trobar les residències, habitatges tutelats, centres de dia i serveis d’àmbit rural (SAIAR), tant amb places públiques com privades o privades amb prestació econòmica vinculada (PEV).

Segons el cercador web, el temps mitjà d’espera per accedir a la residència Can Comte és d’1 any i 3 mesos. El centre públic compta amb 39 places. Per altra banda, el temps mitjà que cal esperar per accedir a la residència l’Albert és de 3 mesos. El centre de vitalià Suite compta amb 138 places.

El cercador també incorpora dades del temps d’espera mitjà al centre de dia de la residència Can Comte que és de 10 mesos per optar a una de les 18 places que té.

El cercador de la Generalitat també incorpora informació de cada equipament, com la disponibilitat, la titularitat, les places o els serveis que ofereix, a més de fotografies.

El govern informa que en les properes setmanes incorporaran a la web informació sobre les inspeccions que s’han fet en els centres, tot i que no seran les actes per un tema de confidencialitat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES