IniciNoticiesRegidoriesS’implantarà una franja de protecció contra incendis a Sant Llop durant el...

S’implantarà una franja de protecció contra incendis a Sant Llop durant el 2024

L’objectiu és protegir les cases i les urbanitzacions dels possibles focs

Sant Llop tindrà una nova franja de protecció contra incendis durant aquest any. En un context de sequera extrema, l’objectiu és protegir les cases i les urbanitzacions dels possibles focs. El regidor de Medi Ambient, Sergi Masó, ha assegurat en declaracions de Ràdio Tordera que la urbanització és un dels objectius.

Sergi Masó incendis

“Es farà una franja de protecció contra incendis a Sant Llop durant el 2024”

Els veïns ja estan informats de tota la situació i, si tot va sobre el previst, entre l’abril i el maig es començaran a fer aquestes franges. La previsió de l’ajuntament és que per Sant Joan estiguin acabades, tot i que també es contempla que pugui haver-hi possibles imprevistos.

Per altra banda, durant el 2023 s’ha fet una reobertura a Can Camps i una renovació de la franja a Roca-Rossa. S’ha tallat majoritàriament el pi i hi ha quedat algunes alzines. Masó en dona més detalls.

Sergi Masó incendis 2

Tots els arbres que queden fora dels 25m² són de particulars i, per tant, tot i que s’hagin de retirar per mal estat, el consistori no pot actuar-hi. Des de la regidoria de Medi Ambient s’insisteix a informar, però reconeixen que la despesa econòmica que suposa la gestió de les parcel·les fa que els propietaris no ho vegin rendible.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES