IniciNoticiesEntitatsEl TKD+Tordera comença una detecció de talents per augmentar el seu nombre...

El TKD+Tordera comença una detecció de talents per augmentar el seu nombre de competidors

L’entitat de taekwondo només té dos o tres membres que vagin a competicions i l’objectiu és que pel 2025 en total n’acabi havent-hi una quinzena

El TKD + Tordera va començar el passat divendres una detecció de talents en les categories infantil, cadet, júnior i sènior. Ho va fer a les seves instal·lacions a través d’una sessió d’entrenament on hi va participar tothom qui va voler del club. L’objectiu, tal com assegura el seu director, Óscar Pavón, és augmentar el nombre de competidors de cara a l’any vinent per fer més gran el club.

Oscar Pavón 1

“A Catalunya volem tenir 15 o 16 competidors”

Pavón confirma que gairebé tots els integrants entraran dintre d’aquesta selecció. En aquest sentit, el director de l’entitat apunta que tots els membres s’hauran d’anar adaptant al ritme de competició.

Oscar Pavón 2

Amb aquests moviments l’entitat esportiva demostra la voluntat de créixer com a club. No obstant això, el màxim dirigent reconeix que els agradaria tenir més entrenadors i tècnics, però que els recursos són limitats. Per altra banda, un dels punts més positius d’aquesta sessió és la clara aposta per l’esport femení, ja que més d’un 60% dels participants eren noies.

Óscar Pavón va atendre el passat dissabte els micròfons de Ràdio Tordera. Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcasts destacats dins del programa La Teranyina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES