IniciNoticiesEsportsEl sènior masculí del CEEB Tordera recupera la dinàmica positiva i s'emporta...

El sènior masculí del CEEB Tordera recupera la dinàmica positiva i s’emporta el derbi contra el CB Blanes per 73-65

La creu del cap de setmana van ser les derrotes del CEEB Tordera Uni Girona a la pista del Robles Força Lleida (78-67) i la derrota injusta del CFTordera que li van xiular un penal inexistent a favor del Bisbalenc al minut 90 (1-0)

La jornada esportiva ha estat molt positiva del sènior masculí del CEEB Tordera. Després del canvi d’entrenador, els torderencs han recuperat la dinàmica positiva per afrontar la segona volta a segona catalana de bàsquet. Ahir van endur-se el derbi contra el CB Blanes per 73 a 65, en un partit dominat pels torderencs. El Blanes, tot i estar lluitant pel primer lloc a la taula, no va poder fer res per contrarestar l’efectivitat del Tordera. A més, el pavelló dels països catalans va lluir una gran entrada d’aficionats locals i això també va ajudar a sumar la segona victòria consecutiva que reforça a l’equip i els allunya de les últimes places de la classificació, ja que s’han situat novens.

La creu del cap de setmana van ser les derrotes del CEEB Tordera Uni Girona a la pista del Robles Força Lleida per 78 a 67 i la del CFTordera per la mínima al camp del Bisbalenc.

En bàsquet, les torderenques tot i posar-se per davant en el marcador en l’últim quart, es van veure superades pel bon joc i la duresa mental del Lleida que es va retrobar amb la victòria a LF2. Ara tots dos equips empaten a punts a la classificació.

El CFTordera va patir un desenllaç de partit injust. Els torderencs visitaven el camp del Bisbalenc on es va estrenar Guillem Ferrer a la banqueta groc i vermella després que Adam Fontes fes un pas al costat degut els resultats negatius que han situat a l’equip a zona de descens. Els torderencs van fer un bon partit, però no van aprofitar les ocasions que van tenir per obrir el marcador. Quan tot semblava que el partit quedaria en empat a 0, l’àrbitre va xiular un penal inexistent al Bisbalenc al minut 90 que li va donar la victòria per 1 a 0. Escoltem la valoració de l’entrenador del Tordera, Guillem Ferrer.

Balanç Ferrer bisbalenc

El Bisbalenc era un rival directe a la classificació i ara s’ha situat per sobre els torderencs que cauen en zona de descens directe. Us deixem les imatges polèmiques del partit.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.