IniciNoticiesRegidoriesUna cinquantena de persones troben feina gràcies al nou servei d'ofertes de...

Una cinquantena de persones troben feina gràcies al nou servei d’ofertes de feina de l’Ajuntament de Tordera

S’ha cobert el 100% de les ofertes publicades a les xarxes socials de l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Tordera, concretament des del Servei Local d’Ocupació  i el departament de comunicació, han fet un primer balanç del nou servei de promoció i difusió de les ofertes de feina.

Des del passat Juliol del 2023 des del Servei Local d’Ocupació ha introduït un canvi per arribar a més gent de Tordera amb l’objectiu de poder cobrir les vacants del sector empresarial del municipi i rodalies. A través dels canals digitals de l’Ajuntament de Tordera, s’ha elaborat un programa de difusió setmanal de les ofertes que arriben al Servei Local d’Ocupació del municipi.

La primera valoració, després de 6 mesos en funcionament, és molt positiva. I és que s’ha aconseguit cobrir el 100% de les ofertes publicades. Ho valora el regidor d’inserció laboral i formació, Rafa Delgado.

Serveis ofertes feina 1

“les empreses confien en nosaltres per trobar treballadors”

Durant aquest temps ha augmentat el nombre d’empreses que ha sol·licitat el servei de publicació d’ofertes de feina i la consegüent gestió de les mateixes. El Servei Local d’Ocupació ha fet la feina d’assessorament mitjançant entrevistes individualitzades de totes aquelles persones que s’han inscrit a XALOC per trobar feina. Rafa Delgado recorda que tot s’engloba en un procés pensat per incentivar l’ocupació a Tordera.

Serveis ofertes feina 2

L’objectiu és convertir el Servei Local d’Ocupació en l’espai referent de recerca de feina del municipi, alhora que és un espai de formació per als ciutadans. Les ofertes de feina es publiquen setmanalment els dimecres des de les xarxes socials de l’Ajuntament de Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES