IniciNoticiesRegidoriesL’Ajuntament de Tordera aprova el Pla Local de Joventut 2023-2026

L’Ajuntament de Tordera aprova el Pla Local de Joventut 2023-2026

El punt va tirar endavant, però no es va desenvolupar cap apartat del seu contingut

L’Ajuntament de Tordera va aprovar ahir el nou Pla Local de Joventut 2023-2026 en l’última sessió plenària de l’any.

Des del consistori es va assegurar que aquest document serà redactat escoltant les necessitats dels joves. Segons el regidor de joventut, Aniol Canals, el pla es desenvoluparà en cinc grans eixos, però durant el ple encara no es van detallar com serien ni quines funcions tindrien.

pla joventut junts 1

“El nou Pla treballarà en cinc grans eixos”

El regidor d’En Comú Podem, Salvador Giralt, es va abstenir en considerar que, tot i que era un pla treballat i amb alguns punts positius, resultava “generalista” i no se centrava del tot en els adolescents.

pla joventut ecp

El regidor de VOX, Èric Pérez, va votar en contra apuntant a un dels punts dedicats als nens d’educació primària, assegurant que qui havia d’educar eren els pares i no les administracions públiques.

pla joventut vox

El regidor d’Esquerra Republicana, Àlex Gispert, va criticar que no se’ls hagués facilitat cap esborrany previ per poder treballar millor en el document. De la mateixa manera, Gispert va admetre que a les propostes finals han trobat a faltar més èmfasi en aspectes com la perspectiva de gènere o la mobilitat. El regidor republicà posa en dubte que s’hagi fet una diagnosi adequada.

pla joventut erc

Canals, en resposta a les propostes i preguntes d’Esquerra, va suggerir reunir-se amb els republicans, mentre es comprometia a repondre a tots els seus dubtes per correu electrònic.

pla joventut junts 2

El regidor de Més Tordera, Xavier Pla, va votar a favor destacant que era un document clau pels pròxims anys i vital per al desenvolupament dels joves del municipi.

pla joventut mes tordera

La regidora del PSC, Toñi Garcia, també va votar favorablement en reconèixer que era una eina important pel jovent de Tordera.

pla joventut psc

El punt es va acabar aprovant per 10 vots a favor (Junts, PSC, Més Tordera), 6 vots en contra (ERC, VOX) i 1 abstenció (ECP).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES