IniciNoticiesEsportsAquest dissabte arriba la segona edició de la "Creamtorrons" organitzada pel CFTordera

Aquest dissabte arriba la segona edició de la “Creamtorrons” organitzada pel CFTordera

La cursa transcórrer pels carrers del poble amb inici i final al camp de futbol. Serà el tret de sortida al 25è aniversari Memorial Josep Barceló

El proper dissabte 30 de desembre arriba a Tordera la segona cursa “Crematorrons”. Enguany, el CFTordera conjuntament amb la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tordera són els encarregats d’organitzar aquesta segona edició. Aquesta activitat serà la posada en marxar als actes per commemorar el 25è aniversari Memorial Josep Barceló. La “Crematorrons” té com a principal objectiu, promoure els hàbits saludables, l’activitat física entre la ciutadania, la salut, descobrir i aprofitar l’entorn natural del municipi amb la família i els amics. Una proposta esportiva per cremar els excessos acumulats durant les festes de Nadal. El president del CFTordera, Dani Lopez, comenta que serà una jornada familiar i anima a tothom a participar.

dani lopez crema torrons

“és una jornada de bona germanor i bon clima”

La cursa transcórrer pels carrers del poble amb inici i final al camp de futbol. La sortida serà a les 9h del matí i s’hauran de recórrer 10 km caminant o corrent. Un cop travessada la meta s’entregarà un entrepà de botifarra i una beguda per a tots els participants. La inscripció prèvia té un preu de 8 € i ja està el termini obert fent una transferència al número de compte que trobareu al cartell. També us podreu inscriure una hora abans de la sortida.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES